Cryolipolyse

 

Cryolipolyse is een figuurcorrigerende behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van extreme afkoeling. Ideaal dus voor de zones waarbij men het vet niet weggetraind krijgt, zoals de buik, billen of love-handles. Cryolipolyse is afslanken, niet afvallen. Een gezond gewicht bereikt u met de juiste beweging en voeding.

 

Home

Tarieven

Revalideren

Nieuws

Contact

Cryolipolyse techniek

 

Onder leiding van dermatoloog dr. Dieter Manstein van de Harvard Medical School is aangetoond dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Gebaseerd op deze kennis werd de Cryolipolyse technologie ontwikkeld. Bij temperaturen onder de  4 graden raken vetcellen uit hun ‘comfort-zone’ en zullen deze kristalliseren.

Definitief vet verwijderen

Een Cryolipolyse behandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

 

Het weefsel wat rondom de vetcellen ligt, wordt hierbij niet aangetast, dit is niet gevoelig voor kou. In de weken na de behandeling zullen de vetcellen een natuurlijke celdood sterven, ze vernietigen zichzelf. Wanneer de vetcellen een natuurlijke celdood sterven, worden deze door het lichaam zelf opgeruimd net zoals een lichaam dat bijvoorbeeld doet met virussen. De witte bloedlichaampjes transporteren deze naar de lever en nieren, waarna het lichaam deze uitscheidt. Een Cryolipolyse behandeling is een uitwendige en pijnloze manier om effectief en definitief vet te verwijderen.

Hoe snel ziet u resultaat ?

 

De eerste maand na de behandeling zal u het eerste resultaat al gaan merken. Uw lichaam is druk bezig om zo veel mogelijk vetcellen er uit te werken. Omdat de vetcellen in kleine hoeveelheden uit uw lichaam worden gewerkt, zal de huid automatisch mee gaan in uw nieuwe figuur. Om het proces van afvoeren te bevorderen wordt aangeraden lymfedrainage behandelingen te ondergaan in de weken tussen de behandelingen. Zo houdt u uw lichaam actief op het afvoeren en wordt het resultaat alleen maar mooier. En om de huid extra te verstevigen is EMS (Electro Muscle Stimulation) een perfecte aanvulling.

Water drinken

gezond eten en bewegen

 

Na de behandeling met cryolipolyse is het belangrijk om te blijven bewegen. Zo kunt u lekker gaan sporten of een wandeling gaan maken, als u maar beweegt. Ook bevelen we aan om zeker twee liter water per dag te drinken, dit zorgt er voor dat de nieren een goede afvoer behouden. Zo raden we ook af om gedurende twee weken na de behandeling alcohol te nuttigen of vet te gaan eten, dit is namelijk heel zwaar voor uw nieren. Eet dus gezond en gevarieerd!

Hoeveel behandelingen zijn er ongeveer nodig?

 

Na minimaal 6 tot 14 weken ben u klaar voor de volgende behandeling, ook hierbij zal het effect weer na een maand zichtbaar worden. Wij adviseren ten minste drie behandelingen te ondergaan voor het beste resultaat. Nu is ieder lichaam anders en zal ieder lichaam een ander resultaat laten zien. Uw lichaam werkt nog door met afvoeren tot wel 6 maanden na de laatste behandeling, het resultaat zal dus langzaam stabiliseren.

Goed om te weten!

Let op: Heeft u een BMI boven de 27 dan is cryolipolyse op dit moment geen juiste behandeling voor u. Laat u goed informeren en adviseren voor de juiste manier in afvallen welke voor u het beste werkt. Heeft u een getinte huid neem dan vooraf even contact op of deze behandeling wel voor u geschikt is. Dit omdat een getinte huid anders kan reageren op deze behandeling.

 

 

Een Cryolipolyse behandelingen kost u €175,-  per behandeling

Neem contact met ons op